RAČUNOVODSTVO I KNJIGOVODSTVO ONLINE - 100% DIGITALNO

BIZ Solution Centar za poduzetništvo, računovodstvo i knjigovodstvo online, 100% digitalno, Hrvatska

Ako tražite računovodstvo i knjigovodstvo online onda ste 

na pravome mjestu. 

S nama je poslovanje brzo, točno i jednostavno jer možete slati i primati sve dokumente digitalnim putem uz potpuno digitaliziranu uslugu.

Zahvaljujući modernim digitalnim tehnologijama i 100% online poslovanju usluga je dostupna klijentima sa područja cijele Hrvatske. Takav način poslovanja štedi vaše dragocjeno vrijeme, a nama omogućava veću brzinu pri pružanju usluga ali uvijek poštujući:

RAČUNOVODSTVO vs KNJIGOVODSTVO

S obzirom da se ova dva pojma nerijetko poistovjećuju upoznati ćemo vas sa svakim od njih. Računovodstvo je znanstvena disciplina usmjerena na prikupljanje ponajprije financijskih informacija u svrhu donošenja poslovnih odluka, a osim knjigovodstva sadrži i računovodstveno planiranje, kontrolu, analizu i informiranje. Izrada svih financijskih izvještaja, analiza poslovanja, donošenje i provedba računovodstvenih politika definiraju pojam računovodstva i čine osnovu našeg poslovanja. Knjigovodstvo kao sastavni dio računovodstva obuhvaća vođenje poslovnih knjiga, odnosno knjiženje i evidentiranje poslovnih događaja u glavnoj knjizi i pomoćnim evidencijama. Iz navedenog, stoga, proizlazi da je knjigovodstvo sastavni dio računovodstva.


Kome su namijenjene naše računovodstvene
i knjigovodstvene usluge:SPECIJALIZIRANI SMO ZA:

Obrtnici paušalci i obrtnici dohodaši, neprofitne organizacije, poduzeća, računovodstvo 100% online

ŠTO UKLJUČUJE NAŠA USLUGA RAČUNOVODSTVA I KNJIGOVODSTVA
I ZAŠTO NAS ODABRATI?

Osim niže navedenih pogodnosti i usluga svakom našem klijentu pristupamo individualno, odgovorno i s jednakom pozornošću jer svaki klijent nam je jednako važan. U moru stalnih zakonskih izmjena pronalazimo odgovore na sva vaša pitanja i pomažemo vam u svakodnevnom napretku i poboljšanju vašeg poslovanja.

BIZ Solution Centar za poduzetništvo - računovodstvo i knjigovodstvo online, porezno i poslovno savjetovanje, edukacije, 100% digitalno

Pogodnosti za korisnike naših računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga


dodatne pogodnosti za poduzetnike početnike

Svaki početak je težak kažu, no to ne mora biti tako i s nama je to za vas lako!
Poduzetnici početnici koji od početka svog poslovanja računovodstvene i knjigovodstvene poslove prepuste s povjerenjem u naše ruke, imaju posebne pogodnosti i benefite prilagođene početku poduzetničkog puta, a s ciljem da im se od starta omogući i olakša uspješno poslovanju u skladu sa zakonom.

Poduzetnici početnici, računovodstvene i knjigovodstvene usluge uz posebne pogodnosti za početnike, uspješno poslovanje u skladu sa zakonom

Imate pitanja ili vas zanimaju naše usluge?

JAVITE SE!

E-MAIL

info@biz-solution.hr

mobitel


+385 98 444 075


Povežimo se

Kontakt

error: Sadržaj je zaštićen!!!